trcanje

Plivajvozi bajs i trči

Kao član Sporticus triatlon kluba imaćeš priliku da se takmičiš, a možeš i da se ozbiljno rekreiraš.

Želiš li da voziš bajs kao Peter Sagan, da trčiš kao Jusein Bolt, da plivaš kao Milorad Čavić? Tražimo buduće šampione u triatlonu – sportu koji se razvija najbrže na svetu.

U Sporticus triatlonu već imamo osvajače mnogih medalja, učesnike nacionalnih trenažnih kampova i međunarodnih trka.

Kao član Sporticus triatlon kluba imaćeš priliku da putuješ i da se takmičiš. A možeš i da se ozbiljno rekreiraš. Pridruži nam se i uživaj u ovom sjajnom, dinamičnom sportu. Izaberi između nekoliko nivoa koji su programom ponuđeni: laganini, srednji, brzi, super brzi.

Plivaj, vozi bajs i trči sa Sporticus triatlon timom i iskusi lepote tri sporta u jednom!

Sportski klub Sporticus je član Srpske triatlonske unije i redovno učestvuje na svim nacionalnim takmičenjima. Već smo ostvarili zapažene rezultate, osvojili mnoge medalje i sa nestrpljenjem očekujemo nova takmičenja.

Kažu da je to sport koji se najbrže razvija u svetu. Da podstiče ravnnomerni razvoj celokupnog lokomotornog sistema od ramena do nožnog prsta. Da jača sportski duh i kasnije, dokazano, postaje životni stil. A ako tražite samo jedan sport u kome ćete definitivno kvalitentno zadovoljiti dečju bezgraničnu potrebu za kretanjem, pogodak je upravo – triatlon.

Triatlon je multisportska disciplina izdržljivosti koja objedinjuje plivački, biciklistički i trkački deo. Zanimljivo, zar ne? Razislite o tome da su to tri sporta u
kojima se može uživati celog života. Distance su prilagođene uzrastu (postoje juniorska i tri dečije uzrasne kategorije), a postoje i popularne trke poput duatlona (trčanje-bicikla-trčanje) i akvatlona (plivanje-trčanje). A u zavisnosti od distance i podloge, organizuju se kros, sprint, dugoprugaški i olimpijski triatlon.

24

Medalje

78

Takmičenja

156

Takmičara

Triatlon je sport koji se razvija najbrže na svetu!